Zelfspelende piano

Vind hier de nieuwste ontwikkelingen op gebied van zelfspeelpiano’s.

zelfspelende piano Genio

Bij Arie Keijzer vindt u de nieuwste ontwikkeling op het gebied van zelfspeelpiano’s ook wel playmation of automation genaamd. De merken die wij voeren zijn QRS en Welte Mignon. Wij bouwen deze systemen in uw eigen vleugel maar wij kunnen deze ook leveren in elke bij ons aangeschafte vleugel.

Welte Mignon

Dit merk, bekend van de vroegere pianola’s, levert een elektronische zelfspeelsysteem die in uw vleugel wordt ingebouwd. De laatste jaren is de techniek zo vooruit gegaan dat de muziek optimaal wordt weergegeven.

Welte Mignon onderscheidt zich van andere systemen zoals QRS, dat overigens dezelfde techniek gebruikt, en het verouderde Spirio van Steinway & Sons omdat het een open systeem is waardoor deze toegankelijk is voor andere muziekbronnen. Tevens heeft Welte Mignon oude origineel ingespeelde rollen van grootmeesters van weleer gedigitaliseerd en deze zijn toegankelijk in de bibliotheek van Welte Mignon.

Stelt u zich voor; origineel ingespeelde muziek door Arthur Rubinstein of Horowitz natuurgetrouw weergegeven op uw eigen vleugel!

QRS 

Dit systeem is van een Amerikaanse producent die al decennia lang zelfspeelsystemen bouwt en zodoende een ruime ervaring heeft. Dit systeem staat bij ons opgesteld in de showroom.

Tevens heeft dit bedrijf een schat aan ingespeelde nummers in zijn bibliotheek in allerlei muziek genres.

Wij informeren u graag over dit merk.

contact