Reparatie & revisie

Wellicht is uw huidige piano versleten maar toch interessant genoeg voor een revisiebeurt. Misschien is het zelfs een betere optie en goedkoper dan de aanschaf van een nieuwe piano. Alle voorkomende reparatie, revisie- en spuitwerkzaamheden doen wij in onze eigen werkplaats.

PTD Installers

De nieuwste techniek in het optimaliseren van het speelgevoel van uw piano of vleugel is de touché of kortweg PTD (Precision Touch Design).

Hiermee wordt de gehele geometrie van het mechaniek van uw instrument in kaart gebracht door middel van een analyse. Daarmee kunnen onvolkomenheden (fouten) in de balansverhouding van uw instrument inzichtelijk worden gemaakt en worden gewijzigd/ verbeterd of zelfs worden geoptimaliseerd.

De techniekers bij Arie Keijzer hebben allen de opleiding tot PTD installer gevolgd.

Reeds tientallen instrumenten mochten wij uitvoeren met PTD waarmee uitzonderlijke resultaten zijn te behalen. Vaak komt dit niet alleen de speelaard maar ook de klank ten goede.

Neem contact op

Spuitcabine

Wij hebben een eigen spuiterij. Zodoende kunnen wij piano’s weer netjes opknappen doormiddel van het spuiten van het meubel.

Neem contact op