Dagverhuur

Een top instrument huren voor uw evenement?

U kunt bij ons terecht voor het opluisteren van concerten, cd opnames, bruiloften, uitvaarten, festivals en concerten van alle genres.  Elke situatie vraagt om een passende oplossing wij denken graag met u mee zodat u qua instrument succes verzekerd bent.

Uiteraard is het huren van een piano en vleugel inclusief transport.

Neem contact op

Huur met recht van koop

U weet niet zeker of het pianospelen wel lukt en/of u een juiste keuze maakt…dan is ons huur met recht van koopsysteem de oplossing. Open, transparant en simpel is ons motto. U kunt een piano kiezen waarbij u een goed gevoel heeft en denkt…die wil ik later wel kopen.

De huurtermijn is in principe 12 maanden. Normaliter is deze periode ruim voldoende om tot een weloverwogen aankoop over te gaan. Mocht er toch nog (om wat voor reden dan ook)  enige twijfel zijn, kunt u een tweede huurtermijn aanvragen. 

Onze regels.

  • Het huurbedrag is 2% van de koopprijs van de piano per maand. Voor een piano van 4000,- is de huurbedrag dus 80,- per maand. Is 960,- per jaar. Bij aankoop van de piano worden alle door u betaalde huurpenningen in mindering gebracht van de koopsom. Gemakkelijker kan het niet.
  • De transportkosten bedragen 250.-  visa/versa en bij koop ontvangt u 50% terug.
  • U heeft het recht om na 12 maanden de piano door ons weer op te laten halen.
  • De piano zal door ons twee maal gratis worden gestemd. De eerste keer voor de aflevering en de tweede keer binnen 3 maanden na levering. Daarna zijn de pianostemmingen voor uw rekening. 
Neem contact op