Wie zijn wij

Arie A. Keijzer piano’s en vleugels is gevestigd op het industrieterrein De Bosschen te Oud-Beijerland. Arie zit inmiddels al weer 40 jaar in het pianovak en heeft een gespecialiseerd bedrijf opgebouwd. Zijn filosofie is en blijft het leveren van TOPKWALITEIT in en bij alles wat het familiebedrijf doet. We noemen en denken hierbij aan vakkundige uitvoering van reparaties en revisies. Uitstekende service en altijd klantgericht!

 

Hoe wij werken

In de schatkamers (winkel) staan de mooiste piano’s en vleugels van Nederland. Verkregen door zijn technische kennis en ervaring en mede door zijn goede beoordelingsnorm om te bepalen wat een echt mooie klank is (wellicht meegekregen van zijn vader G. Keijzer die vele decennia een trouw organist is geweest in diverse kerken). Ook de medewerkers van Arie A. Keijzer piano’s en vleugels (detailhandel) en Kirnberger International b.v. (groothandel) is een onderdeel van Arie A. Keijzer piano’s en vleugels waar de klank koning is!

Reviews van tevreden klanten

Een droom wordt werkelijkheid. Arie Keijzer sprak zo bevlogen en vol passie. Hij is een expert in zijn vak en bracht ons het juiste advies: een betaalbare vleugel van topkwaliteit.

- Greetje

Wij hebben een Hailun piano gekocht bij Arie Keijzer. Een super service, goede uitleg over het merk, techniek en de klank. Verder keurig afgeleverd en gelijk gestemd. Er wordt met heel veel plezier gespeeld.

- Fam Lips

Waar klank koning is

Het pianobedrijf levert uitstekende kwaliteit, zowel nieuwe als tweedehandse piano’s. Van stemmen tot compleet renoveren van uw piano, maar ook silence systemen inbouwen.

- Adrie Kooijman

Arie Keijzer heeft zeer deskundig mijn gekochte vleugel geleverd.

- Dick-Pieter van der Waal